Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
24 okt. Programma 28+29 oktober 2016
17 okt. Definitief programma JCK
16 okt. Beschikbaarheid banen tijdens de JCK
12 aug. Thedie Binder Park Toernooi
25 mei Oproep Ledenwerfactie
23 mei Vrijwilligers gezocht
5 apr. Betalen KNLTB-pas 2016 mogelijk
5 sep. Film LTC Rhoon 60 jaar!
1 jul. Hoe waardeer ik mijn KNLTB pas op?
19 feb. LTC Rhoon jubileum kleding
28 aug. Woensdag = Racketavond!
5 jan. Bardiensten, waarom en hoe?
22 nov. Invallers/deelnemers voor de competitie
1 okt. Drank en Horeca wet
8 apr. Aanvragen inloggegevens website
1 dec. Melding defect/onderhoud
12 apr. Sponsor worden?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DSC_0400.JPG
DSC_0399.JPG
DSC_0397.JPG
Meest recente foto's
Programma 28+29 oktober 2016
 John Cremer  Competitie  4x gelezen

Programma thuis vrijdag 28 oktober 2016

 

maandag 24 oktober 2016, 18:42 uur
Definitief programma JCK
 Cindy Rietbroek  Jeugd  42x gelezen

De planning voor de Jeugd Clubkampioenschappen is rond. De deelnemers hebben een mail ontvangen met de speeltijden. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk wedstrijden in twee dagen te stoppen. Hierdoor is 10:00 de starttijd op beide dagen  

Woensdag 19 oktober  
Activiteit Tijdstip
Wedstrijden alle categorieen 10:00-12:30
Lunch 12:30-13:00
Wedstrijden alle categorieen 13:00-16:00
Popcornmachine  
Schminken  
Koekenpannentoernooi  
Punten scoren tegen Aimee Chan voor rood/oranje en groen 14:00-15:30
Tafeltennis toernooi bij voldoende animo 15:00
Rondje om de baan bij voldoende animo  
Bingo 16:00-17:30
Snack eten 17:30-18:30
   
Donderdag 20 oktober  
Activiteit Tijdstip
Finale dag, laatste wedstrijd 18  10:00-18:00
Prijsuitreiking 17:30
Pannenkoeken eten 18:00- 19:00
Spelletjes alle leeftijden 19:00- 20:45
Klaarmaken voor slapen. Kinderen die niet blijven slapen gaan naar huis 20:45
Activiteiten op het park 21:00- 23:00
Vuurkorf  
Slapen  
   
Vrijdag 21 oktober  
Activiteit Tijdstip
Ontbijt 9:00- 10:00
Einde iedereen naar huis 10:00

maandag 17 oktober 2016, 21:20 uur 0 reacties (reageer)
Beschikbaarheid banen tijdens de JCK
 Cindy Rietbroek  Jeugd  28x gelezen

Tijdens de herfstvakantie worden de Jeugd clubkampioenschappen georganiseerd. Dit heeft tot gevolg dat er minder baancapaciteit beschikbaar is voor de senioren gedurende twee dagen. Het bestuur heeft hier mee ingestemd.

Woensdag 19 oktober en donderdag 20 oktober staat het park in het teken van jeugdactiviteiten.  Overdag staan de wedstrijden gepland vanaf 11 uur en eindigen we zoals het er nu uitziet om 18 uur.

Woensdag 19 oktober blijft de jeugd eten dit duurt tot 19:00 en houdt in dat de banen wel bespeelbaar zijn vanaf 18 uur, maar de kantine niet toegankelijk.

Op donderdag 20 oktober is het park de hele dag en avond alleen voor jeugdleden toegankelijk en is er ’s avonds ook geen gelegenheid om vrij te tennissen. Op deze avond worden activiteiten voor de jeugd georganiseerd en blijft een groot deel van de kinderen op het park overnachten.

Wij zijn als JC heel enthousiast met de voorbereidingen voor de Jeugd clubkampioenschappen bezig en willen graag dat het een succes wordt.

Uw begrip voor het bovenstaande levert zeker een bijdrage.

zondag 16 oktober 2016, 12:01 uur
Thedie Binder Park Toernooi
 Pascale Richelle  Toernooien  164x gelezen

Helaas gaat het Thedie Binder Park Toernooi in september niet door.

Maar van uitstel komt geen afstel: in november zal het Park Toernooi gewoon doorgang hebben!

In welke vorm en op welke data zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Dit betekent wel dat alle leden nog even de tijd hebben om te trainen voor het clubkampioenschap! 

Tot november! 

vrijdag 12 augustus 2016, 07:00 uur


Oproep Ledenwerfactie
 Pascale Richelle  Bestuur  267x gelezen

We hebben een geweldige club. Al meer dan 60 jaar. Met een mooi ledenaantal. Een aantal dat over de jaren heen wisselt. In verhouding tot andere verenigingen doen we het echt niet slecht, maar, we zien ons ledental helaas ook langzaam iets dalen. En dat ondanks dat we zoveel zaken hebben om trots op te zijn.

 

Iedereen komt wel eens op een ander park en kan dan met recht zeggen dat we het op Rhoon goed geregeld hebben. Het is een net en geweldig goed onderhouden park. We hebben kwaliteitsbanen. We kunnen in de winter doorspelen. We hebben teams in de competitie tot bijna op het hoogste niveau, waardoor we in de weekenden grandioos tennis kunnen zien. We hebben een groot aantal teams dat deelneemt aan de competitie. We hebben veel- en geweldige vrijwilligers. Maar toch. Toch denken we dat we ergens de boot missen als het gaat om ledenwerving en -behoud. Je kunt alles nog zo geweldig doen, maar als dat niet bekend is, of als dat niet is wat aspirant leden willen dat je goed doet, dan groeit het ledenaantal niet. 

 

Daarom willen we een projectgroep oprichten, aangestuurd door vice voorzitter Peter van de Veeken, die zich moet gaan buigen over ledenwerving en - behoud. We zijn op zoek naar mensen die out of the box kunnen denken. Mensen die met elkaar kunnen onderzoeken wat nu precies de uitdaging is, oorzaken kunnen benoemen en onderzoeken en met oplossingen komen. Creatieve denkers en omdenkers.

 

We zoeken bij voorkeur mensen die vanuit hun werk gewend zijn om projectmatig problemen op te lossen. Mensen die gewend zijn om een probleem helemaal uit te kleden en die buiten de gebaande paden kunnen gaan om oorzaken te achterhalen en met verrassende inzichten kunnen komen. Met de projectgroep ontleed je de uitdaging 'ledenaantal' en kom je met concrete en praktische actieplannen. Zaken die wellicht beleid of statuten raken, hoeven niet geschuwd te worden. Juist niet. Denk verder dan een ledenwervingsfeestje of een advertentie in de krant. 

 

Wil je met een aantal andere leden hierover in gesprek gaan en nadenken, dan horen we je graag. Meld je dan aan via secretariaat@ltcrhoon.nl.

 

De Projectgroep start medio juni 2016 en het bestuur ziet graag een actieplan van de groep in september 2016. 


woensdag 25 mei 2016, 07:00 uur
Vrijwilligers gezocht
 Pascale Richelle  Bestuur  237x gelezen

 

Vrijwilligers gezocht:

 

Hallo, ik ben LTC Rhoon. Een tennisvereniging met meer dan 600 leden, in deze tijd best wel uniek, heb ik begrepen van de KNLTB. En wat ik mooi vind, is dat de mensen die lid zijn van mij, daar altijd zo trots op zijn. Ze vertellen op andere verenigingen graag over hun cluppie en bijvoorbeeld de geweldige open toernooien. Of ze kunnen prima uitleggen waarom ze in Rotterdam of Barendrecht wonen, maar nog steeds naar mij toe komen om te tennissen. Zijn het de bijzonder goed onderhouden banen, waar zelfs officiële KNLTB scheidsen hun waardering over uitspreken? Is het het ontzettend gezellig clubhuis, waar bezoekende competitieteams bijvoorbeeld vaak jaloers zijn op de strakke organisatie en goede catering? Of zijn het de vrijwilligers, die mij een warm hart toe dragen en mij maken wat ik ben. Met toewijding en uit overtuiging dat zonder hen ik er helemaal niet ben.

Het maakt niet uit eigenlijk. De grote gemene deler is dat het over mensen gaat. De mensen van de vereniging maken mij wie ik ben. Het ene clublid draagt meer bij dan het andere, dat is natuurlijk geen probleem. Maar, om er voor te zorgen dat ik kan blijven bestaan in al mijn glorie, wil ik iedereen die lid is van mij, oproepen de huidige vrijwilligersvacatures door te nemen. En je af te vragen of je mij wilt helpen te blijven bestaan, te blijven wie ik ben. De ene vacature vraagt meer tijd dan de ander. Sommige kunnen met meerdere mensen gedaan worden. Leuk, het is net tennis. Je kunt kiezen wat je het beste ligt: singelen of dubbelen. En ga ook eens met mijn bestuursleden of andere vrijwilligers in gesprek over deze vacatures. Hoe veel tijd kost het nou echt? En wat krijg je er voor terug? Ik kan je vertellen dat het goed voelt om mijn bestaansrecht te helpen garanderen. Want daar heb ik jou toch echt voor nodig.maandag 23 mei 2016, 13:35 uur
Betalen KNLTB-pas 2016 mogelijk
 Claudia Debidin  Kantine  323x gelezen
Beste leden,

Vanaf heden is betalen met de KNLTB pas van 2016 mogelijk.

Saldo gaat automatisch over naar deze nieuwe pas. 

Betalen met de oude pas van 2015 wordt geblokkeerd.

De Kantine Commissie

dinsdag 5 april 2016, 11:26 uur
Jachtseizoen bardienst plannen geopend!
 Claudia Debidin  Kantine  740x gelezen
Plan je bardienst nu in! Wie het eerst komt, eerst maalt. Voor degenen die op de dagen van de competitie of een activiteit willen draaien, staan hieronder de activiteiten uitgesplitst naar jeugd en senioren. Let op: het open toernooi en clubkampioenschappen zijn nog niet ingepland.
 
De spelregels blijven vooralsnog hetzelfde zoals bekend en omschreven in bardienst (uitleg) onder voorbehoud van nodige wijzigingen voor 2016 die ter goedkeuring in de ALV worden aangeboden. Ieder lid plant zelf zijn bardienst in. Dus plan nu in voor de beste dag en tijd! 

woensdag 16 december 2015, 10:59 uur 0 reacties (reageer)
Data voorjaarscompetitie
 Sandra Kok - de Groen  Jeugd  481x gelezen
DATA KNLTB COMPETITIE VOORJAAR 2016


Download bestanden
Data voorjaarscompetitie 2016 13 KB (702x opgehaald)
donderdag 19 november 2015, 15:38 uur
Racket trekken voor jeugd
 Guillaume Vogels  Jeugd  538x gelezen

In navolging van de Jeugd Clubkampioenschappen en het Kind-oudertoernooi organiseert de jeugdcommissie m.i.v. zondag 15 november een nieuwe activiteit:

Racket trekken voor de jeugd

Wanneer? Op zondagen van 10.30-12:30

Voor wie? Alle jeugdleden (van jong tot bijna volwassen) zijn van harte welkom

Hoe werkt het?  We husselen de rackets (of de pasjes) en loten wie tegen elkaar spelen. We zorgen natuurlijk wel dat de leeftijden een beetje bij elkaar passen. De partijtjes zijn vooral bedoeld om lekker te spelen, we hebben geen prijzen. Je speelt een paar partijtjes.

 ·      Het maakt niet uit hoe goed je kunt spelen.

 ·      Begeleiding is aanwezig.

 ·      Limonade wordt verzorgd.

Kom je ook? Met z'n tweeën; drieën? Perfect! Zeg het voort! Gooi het in de Whatsapp-groep en nodig anderen ook uit!

Tot zondag 15 november om 10.00 uur.

Met vriendelijke groet,

 

de Jeugdcommissie


dinsdag 10 november 2015, 21:50 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bardienst (uitleg)
 Bestuur
 Clubblad OUT
 Commissies
 Competitie
 Jeugd
 Kantine
 Lidmaatschap
 Ons park
 Recreatie
 Sponsoring
 Toernooien
 Trainingen
 Website (inloggegevens)
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
16 September - 28 Oktober
 Najaarscompetitie vrijdagavond 2016

17 September - 29 Oktober
 Najaarscompetitie zaterdag 2016

18 September - 30 Oktober
 Najaarscompetitie Jeugd Zondag 2016

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Jongens