De kersverse PR en Communicatiecommissie stelt zich voor

23 mei 2022


Onze club gaat dit jaar drie padelbanen aanleggen. Zo hopen we meer en vooral jongere leden naar onze club te trekken. Onbekend maakt onbemind, daarom moeten we van ons laten horen om de potentiële nieuwe leden te bereiken.

Dit is een van de taken van de kersverse “PR en Communicatiecommissie”. Tanja van der Vlugt, Cor van Herk en Kevin Lanser gaan deze nieuwe commissie bemannen. Tanja, Cor en Kevin zijn verantwoordelijk voor de communicatie van LTC Rhoon. Welke taken horen daarbij? ·        

  • Het beheren van onze communicatiekanalen: website, social media en informatievoorziening naar de leden ·        
  • LTC Rhoon op de kaart zetten in onze omgeving via onze kanalen, maar ook via de (lokale) pers ·        
  • Teksten schrijven en filmpjes maken ·        
  • Organiseren van incidentele acties en promotieactiviteiten

Informatie website op orde brengen

De eerste taak die PR en communicatiecommissie op zich neemt, is het op orde brengen van onze eigen informatievoorziening. De informatie op onze website is verouderd. Schone taak om deze informatie weer up-to-date te krijgen. Ook de informatie over onze commissies is niet meer actueel. Daarom nemen Tanja, Cor en Kevin contact op met de verschillende commissies om de teksten te actualiseren. 

Wie is Tanja ?

Ik ben Tanja van der Vlugt en ik tennis al een aantal jaar met heel veel plezier bij LTC Rhoon.  Het is een mooie club met heel veel betrokken en enthousiaste leden en ik ben blij dat ik als lid van de PR en Communicatiecommissie mijn steentje mag bijdragen.  We zitten in een leuke spannende fase met de komst van de padelbanen later dit jaar. We krijgen de kans om ons als club opnieuw op de kaart te zetten en hopelijk nieuwe leden aan te trekken. ik kan niet wachten!! 

Wie is Cor ?

Ik ben Cor van Herk, al zo’n 15 lid van LTC Rhoon. Heb al een aantal taken mogen vervullen binnen de verenging. Mijn bijdrage aan “het gezamenlijk runnen van de vereniging” vind ik enorm motiverend. Zit nu nog in de padel werkgroep en na de kantine commissie en de evenementencommissie lijkt de PR een mooie en dankbare taak. Enorm veel zin in. Ik wil mij inzetten om de diverse commissies weer op sterkte te krijgen en te laten samensmelten. Daarnaast de vereniging positief in de schijnwerpers zetten. Ideeën zijn welkom!  

Wie is Kevin ?

Ik ben Kevin Lanser en ik tennis ruim twaalf jaar met veel plezier bij LTC Rhoon. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om LTC Rhoon een beetje op de kaart te zetten in de omgeving. Met de komst van padel geven we een nieuwe impuls aan onze club, dat is een mooie gelegenheid om meer nieuwe leden aan LTC te binden. 

Nieuwscategorieën