Een overzicht van de maatregelen voor tennis en padel

16 oktober 2020

De KNLTB Competitie 2020 is beëindigd, zowel voor de jeugd als de senioren.

Reguliere open toernooien (week 42 t/m 46) en Junioren Tour toernooien (week 44 + 45) kunnen niet doorgaan.

Intern georganiseerde wedstrijden en toernooien, zoals clubkampioenschappen, laddercompetities of de toss zijn voor zowel de jeugd als senioren niet toegestaan.

Het blijft mogelijk om vrij te tennissen/padellen en te trainen, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in een hal.

Voor vrij spel geldt: de maximale groepsgrootte voor volwassenen vanaf 18 jaar is 4 personen per baan.

Voor jeugd tot 18 jaar geldt geen maximale groepsgrootte.

Voor training geldt: voor volwassenen vanaf 18 jaar is de maximale groepsgrootte 4 personen (dit is exclusief trainer).

Trainingsgroepen van 8 personen zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in 2 groepen van 4 spelers (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn op 2 banen én de groepen niet gemengd worden.

Voor jeugd tot 18 jaar geldt geen maximale groepsgrootte.

Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Publiek is niet toegestaan.