Heineken en LTC Rhoon gaan door met elkaar

18 september 2019


LTC Rhoon zal komende jaren wederom de Heineken producten blijven voeren. De verouderde biertanks maken plaats voor het Heineken all in one systeem, hanteerbare en makkelijk verwisselbare fustjes van 20 liter. Hiermee is het  kwaliteitsprobleem definitief verleden tijd. 

Speciaalbieren zullen worden gepresenteerd, waarvan enkele van de tap. En we zijn trendsetter met Heineken 0.0 van de tap. Komende weken zullen de biertanks verdwijnen en de bar klaar gemaakt worden voor dit nieuwe systeem. Onderhoud is sterk vereenvoudigd en in kosten flink gereduceerd. 

In overleg met de KC zal het bierkaartje met de "speciaalbiertjes" aangepast worden en zal er goede keuze gemaakt worden. Voor het "all-in-one-systeem" en het vervangen van de 20 liter fustjes zal een duidelijke instructie met foto's worden opgehangen. La Chouffe zal van de tap naar de fles gaan. Glaswerk wordt waar noodzakelijk aangepast. 

Al met al:  verbeterde afspraken, de kwaliteitsproblemen verleden tijd en een leuke uitbreiding van het assortiment. Grote uitdaging nu om dit naadloos te laten overgaan.Namens de Kantinecommissie en het bestuur willen we onze collega-leden Cor van Herk en Leon Ketting bedanken voor de vele uren werk die zij in dit dossier hebben gestoken, we zijn blij met jullie inspanningen en het behaalde resultaat.

Bestuur LTC Rhoon   

Nieuwscategorieën