Het 3 verenigingen Toernooi

08 oktober 2019

Voor leden van LTC Rhoon, TV Poortugaal en TV Smitshoek.

Van 25 november t/m 30 november organiseren LTC Rhoon, TV Poortugaal en TV Smitshoek gezamenlijk een nieuw maar knetterleuk gezelligheids (dubbel)toernooi. Niet officieel aangemeld bij de KNLTB maar wel via Toernooi.nl. Er wordt ingedeeld op speelsterkte. En de altijd knotsgekke samen 11 poule is er ook! (speelsterke samen, minimaal 2 punten verschil).

De bedoeling is dat dit een terugkerend jaarlijks evenement gaat worden. De 3 verenigingen verzamelen elk hun deelnemers waarbij koppels lid van verschillende verenigingen natuurlijk extra leuk zijn!

LTC Rhoon zal als eerste de organisatie voor haar rekening nemen. De bedoeling is niet te laat de baan op te gaan. Gezelligheid staat zoals altijd ook voorop!
Ons thema is Bierfest! En een heuse feestavond op vrijdag 29 november maakt deel uit van dit toernooi!

Wij rekenen op uw deelname en aanwezigheid, gaan we er gezamenlijk iets leuks van maken!