Ik kom in actie tegen kanker, helpt u ons mee? “TVZ tennist tegen kanker”

25 april 2018

Beste collega vereniging, 
 
Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving met kanker. Eén op de drie mensen in Nederland krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker en het aantal kankerpatiënten zal blijven stijgen tot 40% meer kankergevallen in 2020. Onderzoek helpt om de droom te realiseren van minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. KWF Kankerbestrijding nodigt mensen uit om in actie te komen en hen daarbij te ondersteunen. 
 
Wij zijn Stefan Bakken (26) en Fleur Fok (25) en hebben beide de strijd tegen kanker gewonnen! Wij weten als geen ander wat vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte inhoudt en daarom komen wij in actie! Wij organiseren in samenwerking met een aantal toppers: ''TVZ tennist tegen kanker''. Tennisvereniging Zwartewaal organiseert op 27-05-2018 een eendaags tennistoernooi voor alle leeftijden en niveaus! Het doel is om deze dag zoveel mogelijk geld op te halen voor de KWF kanker bestrijding. 
 
Wij zouden het zeer op prijs stellen als u wilt helpen om deze actie tot een succes te maken. We willen we u vragen om deze brief naar u leden door te sturen, zodat zij via onderstaande link kunnen lezen dat ze met een team van 4 personen mee kunnen doen om deze actie te steunen. Het is een eendaags toernooi waar we met zoveel mogelijk teams geld willen ophalen voor deze actie
 
Meer informatie over deze actie is te vinden op https://acties.kwf.nl/tvztennisttegenkanker 
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Caroline Elshove Tv Zwartewaal
 
Fleur  Fok, Stefan Bakker, Caroline Elshove en Iris de Bloois 
0610928585 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

010-5013050

Address

Rivierweg 50
3161 GM Rhoon
Nederland