Inplannen bardiensten en gegevens controleren

29 april 2018

Beste leden,

Heeft u uw bardienst al gedaan, al ingepland of heeft u vrijstelling, dan hoeft u niets te doen.

Voor alle senior-leden met een nog niet vervulde of ingeplande bardienst:

Veel leden hebben nog geen bardienst ingepland. Controleer of u dit al gedaan heeft. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend dit voor 31 mei 2018 geregeld te hebben. Hierna zal de kantinecommissie een dienst voor u inplannen. Voorkom dit!

Wij gaan er van uit dat iedereen zijn of haar bardienst voor die tijd heeft ingevuld. Doe dit ook als u een vervanger bereid heeft gevonden uw dienst te doen. Het systeem controleert immers op naam. Ook als u nog maar 3 uur gepland heeft, verzoeken wij  u het restant (3 uur) voor 31 mei 2018 in te plannen. Hulp nodig: lees aandachtig op de site hoe alles werkt en vraag zo nodig om hulp via [email protected] .

Wij vragen uw speciale aandacht voor de competitiedagen: 5 en 6 mei, 11,12 en 13 mei, 18 mei, 25,26 en 27 mei en 1, 2 en 3 juni en de herfstcompetitie van 14 september t/m 28 oktober.

Lukt het u niet om in te loggen en uw dienst in te plannen, controleer dan eerst of uw e-mailadres goed in uw profiel staat en verander het zonodig. Lukt ook dat niet, neem dan contact op met [email protected]

Veel succes en dank voor jullie medewerking.

De kantinecommissie