Interne Wintercompetitie 2019 / 2020

26 september 2019

Beste Tennisleden van LTC Rhoon

Dit jaar is de 2de editie van de interne wintercompetitie voor (mix)-dubbels. Deze competitie zal lopen van woensdag 06-11-2019 t/m vrijdag 27-03-2020 bestaande uit 2 rondes.

Hiermee komt het Racket trekken op woensdagavond tijdens de winterperiode te vervallen.

Ronde 1 “Herbstmeister”: 6 november tot 8 Januari
Ronde 2 “Winterkampioen”: 22 januari tot 27 maart 2020.

Afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen zullen we iedere woensdagavond en een aantal vrijdagen spelen in verschillende poules.
De wintercompetitie gaat alleen door bij minimaal 8 ingeschreven teams.

Hiervoor zullen 4 banen gereserveerd worden tussen 18:45 en 22:00 deze banen zijn dan niet beschikbaar voor vrij spel!

Hoe schrijf je je in?
· team van min. 2 max. 5 pers.
· kosten zijn € 20,- per team
Betaling geschied op de eerste speeldag. Let op! Gelieve in cash betalen!

Stuur een mail met de namen actuele rating, telefoonnummers en email-adressen van jouw team naar [email protected], zodat we alle spelers tijdig en snel kunnen benaderen.
Minimale leeftijd voor inschrijving is 17 jaar. (Afwijken kan in overleg mits de sterkte overeenkomt)
Inschrijven kan t/m woensdag 23 Oktober 2019!!!

Hoe speel je?

Vooraf zullen de speelschema's voor de hele 1ste ronde bekend gemaakt worden.
2 personen uit 1 team spelen, waarin de games worden doorgeteld. Degene met de meeste games wint en krijgt voor elk gewonnen game 1 punt. Deze uitslag noteer je op de daarvoor bestemde lijst in het Clubhuis. (prikbord)

Tijdens deze competitie worden er geen partijen ingehaald dus bij slecht weer zijn er geen punten te halen. Partij opgeven? Dit is ten nadelen van je tegenpartij, dus zij krijgen dan 10 gewonnen punten van jouw team! Indien je door omstandigheden geen team neer kan zetten dien je zelf te zoeken naar vervanging er zijn genoeg leden die het leuk vinden om eens in te vallen. Contact gegevens kun je vinden in de ClubApp.

Om iedereen op een leuke manier de winter door te laten tennissen proberen we de poules op sterkte in te delen, maar dit zal niet in iedere poule lukken dus kan het zijn dat je tegen een sterker of minder sterk team speelt. Het draait om gezelligheid en op een leuke manier met elkaar de winter door komen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met feestdagen, schoolvakanties, ons Open wintertoernooi en eventueel andere (vaste) activiteiten.

Wat zijn de speeltijden?

Nader te bepalen: max van 75 min

De tijden worden random ingepland. Ruilen is niet mogelijk! Uiteraard speel je op alle tijden wel een keer. Start en begintijd worden aangegeven met een bel...GONG!!! Om iedereen de volle tijd te laten spelen vragen we om de lopende game niet af te spelen.

TEAM

Een team bestaat uit minimaal 2 personen (man en/of vrouw). Indien je team uit meer dan 2 personen bestaat bepaal je onderling zelf wie er speelt, hier gelden geen regels je kan zo zelf bepalen wie er spelen en hoe vaak je speelt. Een team kan bestaan uit verschillende formaties: dames en heren door en met elkaar, zo wordt er ook gespeeld!

Wat betreft je rating wordt er gekeken naar het gemiddelde van het team om de indeling in een poule te bepalen bv: rating 9-8-8-6 dan worden jullie geplaatst in de 7-8 poule met een rating 7-6-6 worden jullie geplaatst in de 6-7 poule etc... dus uitdaging voor iedereen!

Dus maak een leuk team en schrijf je voor 23 oktober in! Stuur de gevraagde gegevens naar:

Sportieve groet namens Cynthia & Melanie

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen