Klaverjassen

17 oktober 2019

Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar wederom klaverjassen.
We gaan dat op vrijdagen doen. Gezellig met elkaar een kaartje leggen, flink nakaarten en natuurlijk om een prijsje spelen.
U kunt als individu inschrijven. Er worden 3 rondes gespeeld. Loting bepaalt met wie je speelt.
Iedereen is welkom, dus ook niet leden. Neem gerust een kennis, familielid of wie dan ook mee. (consumpties uitsluitend per PIN te voldoen, geef dat wel aan bij uw connecties)

De geplande datums zijn : 8 november, 13 december, 7 februari, 28 februari en 27 maart.

We spelen in ons clubhuis. Aanwezig 19.30 uur, aanvang 19.45 uur. We verwachten rond 23.30 uur gereed te zijn.
Kosten zijn 5 euro p.p. (ook dit uitsluitend per PIN te voldoen) Dit is inclusief de eerste kop koffie en de hapjes.
Opgeven als u mee wilt doen, zorgen wij voor complete tafels.

Inschrijven kan via [email protected] Heeft u geen email geef u dan op via 0612877877 Cor van Herk of 0651818280 Peter Jongerius .

We hopen op een leuke combinatie tussen jong en oud. Let’s play cards!

De evenementen- en recreatiecommissie LTC RHOON