Nog niet ontvangen KNLTB tennispasjes

28 september 2018

Graag willen we de mensen die in de afgelopen maanden lid zijn geworden van LTC Rhoon op de hoogte brengen van de situatie aangaande de KNLTB pasje.
Ondanks heel veel inspanningen van onze ledenadministratie is het nog steeds niet gelukt om alle mensen die vanaf mei 2018 lid zijn geworden bij LTC Rhoon, te voorzien van een KNLTB tennispas.
Technische problemen bij de KNLTB liggen hieraan ten grondslag en het lukt ons niet de vinger achter de problematiek aldaar te krijgen en men kan ons niet duidelijk aangeven wie van onze leden nu al wel en wie nog geen pasje hebben ontvangen hetgeen zowel voor u als lid als voor ons als ledenadministratie enorm lastig en vervelend is. Om te trachten de zaak toch snel op te lossen verzoeken we daarom aan de mensen die nog GEEN pasje hebben ontvangen maar wel lid zijn geworden, dit nogmaals middels een e-mail aan te geven aan [email protected] .

Alvast bedankt voor uw geduld en medewerking, we doen ons uiterste best de zaak snel op te lossen.