Noodoproep Bardienst !

13 september 2021


Beste collega leden van LTC Rhoon,

 
Onze kantinecommissie is al een hele tijd intensief bezig om, nu ons clubhuis steeds meer open mag, om de barbezetting rond te krijgen. Dit lukt echter maar heel slecht omdat weinige van onze leden gehoor geven aan hun oproepen.
 
Graag willen we onze leden en ook onze gasten bij bv toernooien en competitie de gelegenheid geven gezellig een drankje te nuttigen rondom de wedstrijden die ze spelen. Hiervoor hebben we echter wel de inzet van onze leden nodig bij het bezetten van de bar, een “plicht” die je aangaat bij  een lidmaatschap van LTC Rhoon. We hebben het hier over 8 uur in het jaar hetgeen tot op heden,v.w.b. bar- & keukendiensten, beperkt wordt door 5 uur aaneen of 2 x 3 als je 5 uur achter elkaar te lang vindt. 
 
Met klem vragen we de mensen die nog geen bardienst hebben gedaan dit jaar om binnen enkele dagen dit alsnog te doen via de bardienstplanner op onze site of, als dit voor u lastig is, contact op te nemen met onze [email protected]
 
As weekend begint de najaarscompetie en ook hiervoor hebben we nog mensen nodig. Het zou toch bijzonder droevig zijn als we onze gasten en onszelf geen drankje kunnen aanbieden bij deze sportieve en gezellige bijeenkomsten dus neem actie en vul de planner aub.
 
Mede namens de kantinecommissie,
 
Bestuur LTC Rhoon

Nieuwscategorieën