Onderhoudsgroep LTC Rhoon

06 november 2022


Na de komst van de padelbanen heeft de onderhoudsploeg behoefte aan wat hulp. 
Het wordt de huidige groep hard werkende mannen en vrouwen wat zwaar en wat hulp en verlichting is naast leuk en gezellig heel nuttig en noodzakelijk.
Dat bewees de recente klusochtend van zaterdag 29 oktober maar weer! En wat een opknapper. Gezellig en veel bereikt. 
Zo blijven de kosten voor de club beperkt, blijven banen en ons park in topconditie en wordt de levensduur verlengd, buiten het feit dat het er netjes en verzorgd uitziet. 

Wat is nodig?

We zoeken een groep enthousiaste mannen en vrouwen die wat tijd beschikbaar hebben om met de middelen van de vereniging de padelbanen, de tennisbanen, het park incl. omgeving bij te houden. 
Duidelijk wordt omschreven wat en hoe dit moet. Materialen e.d. wordt voor gezorgd. Van te voren wordt duidelijk wat wanneer verwacht wordt. 
Vegen, onkruid bestrijding, zout strooien, slepen zijn voorbeelden van werkzaamheden. Maar ook vuilnisbakken ledigen, klussen, snoeien en tijdig zand toevoegen zijn voorbeelden. 

Met elkaar is het naast gezellig en leerzaam, erg nuttig. 

Wie vindt dit leuk om met een leuke ploeg gezellig wat te doen voor de vereniging? 
Aanmeldingen en informatie via [email protected] 
Uiteindelijk zoeken we een onderhoudsgroep die op gezette tijden met elkaar klust en wat onderhoud uitvoert, waar nodig met hulp van leden na een oproep. 
We zijn bezig hier wat hulpmiddelen voor beschikbaar te stellen in de vorm van handige kleding voor dat werk. Zo is deze ploeg ook herkenbaar. 

Wie helpt, besteed de tijd nuttig en gaat voor een mooie sociale aanvulling?
Meer info: vraag de bestuursleden of Peter Cox. 

Bijgevoegd de foto’s van wat recente werkzaamheden.

Nieuwscategorieën