Oproep : Vele handen maken licht werk

24 maart 2018

Zoals u wellicht weet heeft Wim Verhagen vorig jaar besloten om miv 1 januari 2018 een grote stap terug te doen in de werkzaamheden welke hij jarenlang voor de club heeft gedaan. Wij zijn Wim dankbaar voor alles wat hij voor onze club jarenlang heeft gedaan en tegelijk zullen we ervoor moeten zorgen dat de diverse activiteiten wel uitgevoerd worden. Een aantal vrijwilligers hebben zich gelukkig bereid gevonden om zaken op te pakken echter er zijn ook een aantal klussen welke 1 of 2 keer per jaar uitgevoerd moeten worden, welke niet eenvoudig en op korte termijn door de genoemde groep vrijwilligers gedaan kan worden. Derhalve hierbij een oproep om u aan melden op op zaterdag morgen 31 maart as te helpen bij een aantal groot onderhoudsactiviteiten. Er wordt om 9 uur gestart en hoe meer mensen zich aanmelden hoe sneller alles geregeld is en ons park gereed is voor het voorjaar en weer representatief is voor oa. de competitie. U kan zich aanmelden bij Wim van den Belt  [email protected]. Alvast dank voor jullie aanmelding.