**Update** Coronavirus

13 maart 2020

beste allemaal,

na overleg binnen het bestuur is er besloten om voorlopig alle komende evenementen niet door te laten gaan als gevolg van het heersende Corona-virus.
Omwille van de gezondheid van ons allen en kans op besmetting te minimaliseren zijn voor de komen de weken onderstaande evenement geannuleerd:
• klaverjassen op 27 maart as.
• karaoke avond en laatste ronde wintercompetitie op 20 maart as.
• invitatie / starttoernooi op 29 maart as.
• 1e speeldag/dagen van de jeugdcompetitie 22 en 29 maart as. Ook door KNLTB / Tenniskids als afgelast.
Ook het clubhuis zal dicht zijn en de bardiensten zullen i.i.g. tm. 31 maart niet vervuld worden, deze mensen zullen door de KC worden benadert om een nieuwe datum in te plannen.
Reden voor het sluiten van het clubhuis is het feit dat, doordat er gezien de situatie, met enige regelmaat niemand in het clubhuis aanwezig zal zijn en wij geen gelegenheid willen geven aan "ongenode" gasten.

We gaan ervan uit dat u begrip kan opbrengen voor de genomen maatregelen en zullen u allen op de hoogte brengen als er wijzigingen of aanvullingen komen, bv over de start van de voorjaarscompetitie, dan melden we ons weer.
Hou a.u.b. ook de informatie vanuit de KNLTB zelf in de gaten.

Bestuur LTC Rhoon