Volle parkeerplaats bij de club

08 mei 2019

Zoals u hebt kunnen constateren is onze parkeerplaats de laatste weke nogal "overbezet".  Na onderzoek vanuit het bestuur 2 weken geleden is gebleken dat een bedrijf deze parkeerplekken gebuikt voor het verzamelen van auto's die vervolgens in 1 x vervoert gaan worden.

Wij hebben zowel de politie als de gemeente hierover aangesproken met de vraag actie te ondernemen aangezien dit voor onze club problemen geeft, speciaal op drukke dagen zoals bv de competitie. Men zou actie ondernemen. Nu bleek dat eind vorige week de auto's nog steeds niet weg waren hebben we opnieuw contact gezocht met de gemeente en deze heeft ons verzekerd dat de auto's deze week weg zullen zijn, waardoor het parkeren tijdens onze competitedagen geen problemen moet gaan opleveren.

We gaan ervan uit dat hetgeen de gemeente zegt ook werkelijkheid gaat worden.