Eredivisie tennis bij LTC Rhoon

04 juni 2024


Het heren 1 team van captain Wilco Geenen heeft ongeslagen het kampioenschap in de Hoofdklasse heren tennis behaald. Alle wedstrijden werden gewonnen, een prestatie van jewelste! Hiermee promoveert het team naar de eredivisie, het hoogste niveau in ons land op amateurniveau. https://toptennis.tennis.nl/eredivisie-heren/  

De mannen van heren 1, komende vanuit het hele land, werden door Wilco geformeerd tot een ambitieuze formatie die kampioen wilde worden en dat ook uit durfde uit te spreken. Ze verzamelden zelf sponsoren. Lunch en diner werden aangeboden door MCD Rhoon en Abel. Zelfs de tennisballen werden aangepast voor dit niveau door onze competitieleider. Er kwamen steeds meer supporters en de ambitie werd waargemaakt: vanaf dag 1 op de 1e plaats en deze niet meer weggegeven.

Komend seizoen kunnen we op de nieuwe banen en ons nieuw te bouwen centercourt nog meer gaan genieten van toptennis tegen gerenommeerde clubs met bekende namen. Met op de zondag jeugd- en senioren competitietennis, padel en nu ook toptennis valt er op ons park genoeg te beleven. 

We zijn trots op de mannen van heren 1 en het feit dat we dit als club mogen faciliteren. Sponsoren zijn nog nodig om het team in de breedte te laten groeien en alles mogelijk te maken voor eredivisie tennis en hopelijk lijfsbehoud. Wil je hieraan bijdragen, meld je dan bij het bestuur of bij Wilco.  

De eindstand: https://mijnknltb.toernooi.nl/league/81F89798-08F1-479F-BA53-4DC7DD90A61D/draw/2765

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg @ltcrhoonheren1 op Instagram!

   

Nieuwscategorieën